Onze klanten vertellen:

waterontharder

we hebben pas een waterontharder en een apart kraantje voor in de keuken waar we nog eens extra gezuiverd drinkwater hebben.We zijn heel tevreden over de zeer snelle levering en plaatsing ook de netheid van werken geen rommel toen het klaar was.We hadden heel veel last van kalk, ik merk nu al dat de kalk gaat oplossen er kwam een heleboel zwart water onder de rand van de wc uit met schoonmaken. Ook het douchen is geweldig geen droge huid meer. verder nog geen ervaringen we hebben het allemaal nog maar pas, maar al heel tevreden.

myra schrauwers

Delta Escalda

Fantastisch apparaat!
Het water is een weldaad voor je lichaam. Minder shampoo en minder zeep. Geen aanslag op mn douchewanden dus niks te poetsen. Ook mijn wasmachine en afwasmachine gebruiken minder wasmiddelen. Een aanrader voor iedereen!

Bart

waterontharder Delta Isera

Sinds 1,5 maand hebben wij een waterontharder in ons huis laten plaatsen. Het is te vroeg om te zeggen dat ik het resultaat in mijn huishoudelijk machines nu al zie, maar ik merk het heel goed met douchen en handen wassen. Het water is zacht en mijn huid trekt helemaal niet meer na het douchen. Ik geloof zeker dat het op de lange duur mijn huishoudelijke machines ook ten goede zal komen. Ik ben heel tevreden met de plaatsing van de waterontharder. Laura Vintges

Laura Vintges