Onze klanten vertellen:

waterontharding en waterzuivering

We hebben sinds een half jaar uw produkt en zijn zeer tevreden we gebruiken veel minder waspoeder, we hoeven onze apperaten niet meer te ontkalken geen aanslag meer op tegels . En het water is zacht om de douchen op je huid ,al met al zijn we heel tevreden Toos Rood

Toos Rood

Top service

Volledig tevreden over de ontharder. Het water is en smaakt heerlijk en de kalkaanslag is weg.
Geen extra ontharding meer nodig voor de vaatwasser en koffiesetapparaat. Ronald nog bedankt voor de snelle response en service!

Fam. van der Laarse

Waterontharder en waterzuivering

We hebben sinds een jaar een Delta waterontharder en dat bevalt ons prima. Minder wasmiddel wasmachine en een half tabletje afwasmachine. Geen zout meer toe te voegen of glansmiddel. Een gladde wc pot en schone tegeltjes douche. Geen ontkalken meer van koffiezetapparaat, kranen, stoomstrijkijzer e.d. Kortom minder poets en onderhoudswerk.
Verder hebben we al minstens 20 jaar een waterzuivering voor ons drinkwater en zijn inmiddels 2 maal verhuist met apparaat. Gewoon omdat we schoon drinkwater heel belangrijk vinden. De service is heel goed bij ultra pure. We kunnen het van harte aanbevelen.

Dirk en Adrie Sleutel

Dirk en Adrie Sleutel

werking ultra pure systeem

Nu ruim een jaar hebben wij de waterontharders.
Zijn hier heel tevreden over, Geen apparaten meer ontkalken, geen aanslag meer op de kraan en schone douchewanden.

En het drinkwater[via aparte kraan] is helemaal te gek

Thea

waterontharders

Zeer tevreden!!!!

Wij hebben de waterontharder en zuiveringsfilter nu ruim een jaar en dat bevalt super goed!!! Geen kalkaanslag meer in douche en machines!! Merken het ook echt aan onze huid!! En via een apart kraantje in de keuken, tappen we ons eigen bronwater!!!! Echt een aanrader!!

Fam Diemel

waterontharder

Doet wat het beloofd!
ik heb het apparaat nu en jaar en inderdaad oud kalk verdwijnt zelfs. De vrouwen in mijn huis bemerken inderdaad minder zeep en zachtere huid, ook lekker 🙂

netjes geplaatst en ook achteraf goede service.
Aanrader!!

Barry

waterontharder

we hebben pas een waterontharder en een apart kraantje voor in de keuken waar we nog eens extra gezuiverd drinkwater hebben.We zijn heel tevreden over de zeer snelle levering en plaatsing ook de netheid van werken geen rommel toen het klaar was.We hadden heel veel last van kalk, ik merk nu al dat de kalk gaat oplossen er kwam een heleboel zwart water onder de rand van de wc uit met schoonmaken. Ook het douchen is geweldig geen droge huid meer. verder nog geen ervaringen we hebben het allemaal nog maar pas, maar al heel tevreden.

myra schrauwers

Delta Escalda

Fantastisch apparaat!
Het water is een weldaad voor je lichaam. Minder shampoo en minder zeep. Geen aanslag op mn douchewanden dus niks te poetsen. Ook mijn wasmachine en afwasmachine gebruiken minder wasmiddelen. Een aanrader voor iedereen!

Bart

waterontharder Delta Isera

Sinds 1,5 maand hebben wij een waterontharder in ons huis laten plaatsen. Het is te vroeg om te zeggen dat ik het resultaat in mijn huishoudelijk machines nu al zie, maar ik merk het heel goed met douchen en handen wassen. Het water is zacht en mijn huid trekt helemaal niet meer na het douchen. Ik geloof zeker dat het op de lange duur mijn huishoudelijke machines ook ten goede zal komen. Ik ben heel tevreden met de plaatsing van de waterontharder. Laura Vintges

Laura Vintges