Ruim 31 jaar geleden werd UltraPure opgericht door Ron Stoutenburg. Verbetering van de gezondheid was een van de belangrijkste drijfveren van Ron. Een mens ademt, drinkt en eet, en krijgt daarbij stoffen binnen die schadelijk kunnen zijn.

Door lucht te zuiveren, bewuster levensmiddelen te kopen en het drinkwater te zuiveren wordt het lichaam minder zwaarbelast en verbeterd de gezondheid.

Ron begon met advisering en levering van luchtbehandelingsapparatuur en zuiveringsinstallaties voor drinkwater en anti-kalk behandeling. De activiteiten op het gebied van luchtzuivering zijn een aantal jaren geleden gestopt en de activiteiten op het gebied van drinkwaterzuivering en anti-kalkbehandeling zijn verder geïntensiveerd.

De appel valt nooit ver van de boom en het zuiver water virus heeft ook zoon Ronald Stoutenburg 25 jaar geleden besmet. Hij was aanvankelijk verantwoordelijk voor de kwaliteitsdienst en service aan de waterzuivering apparaten. Sinds 1 januari 2013 heeft Ronald het bedrijf van zijn vader overgenomen, alhoewel vader het toch niet kan laten zich nog heel intensief in te zetten voor UltraPure.

Waardoor onderscheidt UltraPure zich van zijn concurrenten?

  • 31 jaar ervaring
  • Persoonlijk advies
  • Rekening houden met uw inbouwwensen
  • Snelle reactie bij eventuele storingen

Kwaliteit en nog eens kwaliteit. Er waren en zijn in deze waterzuiveringswereld heel wat eendagsvliegen. Een website en webwinkel zijn snel gestart, maar een betrouwbare aftersales en persoonlijk advies zij heel wat schaarser.

Wij menen de afgelopen 31 jaar bewezen te hebben een betrouwbare, deskundige en correcte leverancier en adviseur op het gebied van waterbehandeling te zijn en dat willen blijven.

Wij zijn een samenwerking aan gegaan met Delta waterontharders dat de laatste jaren meer dan 100.000 waterontharders heeft verkocht over de hele wereld. Delta Waterontharders heeft een mooi product ontwikkeld, wat ook nog eens 100% green is. Gefabriceerd op een sociale werkplaats.

Bekijk de onthardersBekijk de waterzuiveringen

Neem contact op

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Bericht