De Delta Morava is een duplex ontharder waarin alles is geïntegreerd in één behuizing waarmee je gewaarborgd bent van 24 uur zacht water per dag.

De Delta Morava is een duplex ontharder met twee harsflessen van 3 liter. Deze leveren maximaal 2600 liter zacht water per uur. Hij regenereert na ongeveer 1000 liter. Wanneer de ontharder regenereert, wat maximaal 15 minuten duurt, heeft u in die tijd nog steeds zacht water doordat de andere harskern in bedrijf blijft.

Doordat de Delta waterontharders zeer zuinige apparaten zijn, wordt er voor een regeneratiecyclus slechts 300 gram zout en 18 liter water verbruikt. Dit is weinig in vergelijking met andere ontharders met dezelfde capaciteit.

De Delta waterontharders zijn hydraulisch en werken dus zonder elektriciteit.

Naast de zakken met zoutkristallen of zouttabletten kan men bij de Delta Morava ook gebruik maken van de grotere zoutblokken. Dit zijn 4 blokken van 2,3 kg per stuk die in een houder in het zoutreservoir geplaatst worden. Makkelijker bij te vullen dan met zoutzakken!

Een ander belangrijk voordeel is dat men het deksel niet meer hoeft op te tillen om zout bij te vullen.  Het zoutreservoir kantelt eenvoudigweg open en blokkeert in de open positie zodat men de 2 handen vrij heeft om er zout in te gieten of zoutblokken in te plaatsen.

 

De ontharder totaal meet slechts 47 cm (B) x 49 cm (D) x 46 cm (H)

Terug

Delta adviesprijs
€ 1.888,-

Onze prijs

€ 1.700,-

+

Materiaal en montage
€ 195,-

=

Totaalprijs

incl. 21% btw

€ 1.895,-