De Delta Escalda is dezelfde ontharder als de Delta Isera, maar dan is alles geïntegreerd in één behuizing waardoor deze compact is en tegen een stootje kan.

De Delta Rusela is een simplex ontharder met één harsfles van 3 liter. Deze levert maximaal 1500 liter zacht water per uur. Hij regenereert na ongeveer 1000 liter. Wanneer de ontharder regenereert, wat maximaal 15 minuten duurt, krijgt u in die tijd hard water. Wanneer de regeneratie ten einde is heeft u weer zacht water.

Doordat de Delta waterontharders zeer zuinige apparaten zijn, wordt er voor een regeneratiecyclus slechts 300 gram zout en 18 liter water verbruikt. Dit is weinig in vergelijking met andere ontharders met dezelfde capaciteit.

De Delta waterontharders zijn hydraulisch en werken dus zonder elektriciteit.

Deze ontharder meet slechts 48 cm (h) bij 24,1 cm (b) bij 53,8 cm (d).

De harskern kan in 3 verschillende richtingen in de behuizing geplaatst worden, waardoor het plaatsen een stuk makkelijker wordt.

Naast de zakken met zoutkristallen of zouttabletten kan men bij de Delta Escalda ook gebruik maken van de grotere zoutblokken. Dit zijn 4 blokken van 2,3 kg per stuk die in een houder in het zoutreservoir geplaatst worden. Makkelijker bij te vullen dan met zoutzakken!

Terug

Delta adviesprijs
€ 1.444,-

Onze prijs

€ 1.290,-

+

Materiaal en montage
€ 175,-

=

Totaalprijs

incl. 21% btw

€ 1.465,-